Juara Agarwood Resourse Sdn Bhd

TERMA DAN SYARAT

 1. Nombor ahli , sijil Dropship dan paparan maklumat dalam website hanya akan dilakukan setelah pembayaran package dibuat kedalam akaun Juara Agarwood Resources Sdn Bhd
 2. Setiap pembelian Dropship akan ditolak dari nilai Dropship termasuk harga pos.
 3. Barang yang telah diambil oleh pemilik Package Dropship tidak boleh dikembalikan.
 4. Jika ingin membuat penarikan diri dari menjadi Dropship, anda perlu membuat surat rasmi penarikan diri untuk mendapatkan baki terakhir wang deposit.
 5. Wang Package Dropship hanya boleh dikembalikan selepas 3 bulan dari tarikh permohonan penarikan diri dan tertakluk pada baki terakhir Package Dropship berkenaan.

SEMUA PEMBAYARAN HENDAKLAH DIBUAT ATAS AKAUN JUARA AGARWOOD RESOURCES SDN BHD

TERMA DAN SYARAT :

 1. Maklumat ahli Dropship akan dimasukkan ke dalam official website gaharuoem.com
 2. Nombor ahli Dropship berserta sijil akan diberikan
 3. Nilai diskaun untuk ahli Dropship bergantung kepada Package Dropship yang diambil.
 4. Setiap ahli Dropship akan layak menghadirkan diri ke seminar online laman media sosial yang diberikan secara percuma.
 5. Ejen Dropship dibenarkan mempromosi jualan mereka di laman media sosial seperti Facebook, Instagram dan lain-lain atau juga membuat jualan secara offline.
 6. Ejen Dropship bebas menjalankan strategi pemasaran dan promosi sendiri, walaubagaimanapun, semua peralatan seperti katalog, brochure, flyers, banner bunting dan apa jua jenis pengiklanan secara bercetak perlulah mendapat persetujuan dan kelulusan dari pihak syarikat. Pihak syarikat akan menyediakan segala maklumat, gambar dan butiran yang diperlukan untuk tujuan promosi dan ejen Dropship boleh menggunakannya mengikut keperluan masing-masing.
 7. Sekiranya ejen Dropship mempunyai blog/website/laman sosial yang digunakan untuk tujuan promosi produk ini, sila maklumkan kepada kami.